at_h

ویزای ایران

 

مــدارک لازم بــرای ویزای ایران

 

 اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به ایران ـ تهران .

 

 اسکن پاسپورت صفحه اول میهمان .

 

 اصل شناسنامه میهمان و میزبان .

 

 شغل ، تحصیلات و آدرس محل کار و زندگی میهمان .

 

 دو قطعه عکس 4/5 × 3/5 از میهمان .

 

جهت دانلود فرم مشخصات مهمان به لینک زیر مراجعه بفرمائید .

 

 

جهت دانلود فرم مشخصات میزبان  به لینک زیر مراجعه بفرمائید .

 

form mizban