ویزای آلمان
 
 
مــدارک لازم بــرای ویزای آلمان
 
 اصل گذرنامه معتبر با حداقل 6  ماه اعتبار .امضاء شده.
 
فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه به همراه کپی از صفحات 2و 3و 4 در صورت موجود بودن، گذرنامه های قدیمی.
 
 تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل.
 
 معرفی نامه خطاب به اتاق بازرگانی ایران و آلمان به زبان فارسی از یک سازمان دولتی و یا وابسته به دولت و یا انجمن صنفی حاوی اطلاعاتی از قبیل نام و نام. خانوادگی متقاضی، پست سازمانی وی در شرکت، دلیل و زمان سفر
 
 مدارک همراه مسافر برای ارائه به سفارت آلمان:
 
 یک  قطعه عکس 4×3 کاملاً جدید مربوط به 6 ماه گذشته، رنگی و زمینه سفید از رو به رو.
 
 اصل و فتوکپی شناسنامه متقاضی.
 
 اصل و فتوکپی شناسنامه و گذرنامه همسر متقاضی.
 
 مدارک اشتغال به کار به نام مسافر اعم از:
 
 ارائه مدارک شغلی از قبیل روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه تولید، معرفی نامه از اتحادیه برای دارندگان مشاغل آزاد.
 
 گواهی اشتغال به کار از سوی کارفرما که در آن نوع حرفه، سمت و سابقه شغلی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و  بازنشستگی و کپی آنها.به همراه مدرک مربوط به تامین اجتماعی لیست و دفترچه بیمه 
 
 وضعیت مالی و شغلی همسر حتی اگر همراه شما سفر نکند.
 
 پرینت حساب بانکی به نام مسافر مربوط به 3 ماه گذشته با مهر و امضا بانک
 
 ارائه سند مالکیت که به نام متقاضی و یا همسر متقاضی باشد به همراه کپی از آن
 
 با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
 
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.
 
جهت دانلود فرم مشخصات فردی به لینک زیر مراجعه بفرمائید .