ویزای انگلستان

مــدارک لازم بــرای ویزای انـگلستـــان


اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور امضاء شده.
اصل گذرنامه باطل شده و فتوکپی از ویزاهای شنگن ، آمریکا ، کا نادا ، استرالیا در صورت وجود.
  فتوکپی از صفحات 2-9 گذرنامه.
  در صورت رد شدن ویزا از هر کشور ، فتوکپی از آ ن الزامی میباشد.
  تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل.
هشت  قطعه عکس 4×6 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو.
 ترجمه انگلیسی شناسنامه توسط دارالترجمه.
  اصل و کپی کارت ملی.
 ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار با بیمه 6 ماهه تامین اجتماعی، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه ، پروانه مطب وکارت نظام پزشکی، … و گواهی اشتغال به تحصیل جهت محصلان و دانشجویان توسط دارالترجمه
  ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی برای بازنشستگان الزامی است.
  پرینت انگلیسی حساب جاری 3 ماه گذشته با مهر و امضاء توسط بانک پاسارگاد و پارسیان و ملت .
  سپرده بلند مدت در بانکهای فوق.
  ترجمه انگلیسی اسناد ملکی به نام مسافر توسط دارالترجمه.
  ترجمه انگلیسی عقد نامه جهت افراد متاهل.
  اصل مدارک باید در روز مصاحبه همراه مسافر باشد .
  اجازه نامه محضری شوهر مبنی بر خروج فرزندان به همراه مادردر مواردی که پدر قصد سفر با آنها ندارد.
ضمنا ” تما م افراد باید گذرنامه جداگانه داشته باشند.
  با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
  ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

جهت دانلود فرم مدارک لازم جهت ویزا به لینک زیر مراجعه بفرمایید

              madark visa englestan                                                                                       

 

Form_e_madarek_e_visa