ویزای فرانسه

 

مــدارک لازم بــرای ویزای فرانسه

 اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور امضاء شده.
  اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود.
  فتوکپی از صفحات 2-9 گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن، آمریکا، کانادا، استرالیا، ..
  اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.
  تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل.
سه قطعه عکس 3.5 × 4.5 رنگی ، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو فاصله فوقانی سر تا چانه 32 میلیمتر باید باشد.
  فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه.
  گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب به نام مسافرو لیست بیمه کارکنان.
  در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد، سابقه و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت
  برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
  برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل ،کارت دانشجوئی، مدارک شغلی ومالی والدین یا همسر الزامی است.
  برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، دفترچه بیمه وآخرین فیش حقوقی الزامی است.
  پرینت حساب جاری بانکی 3 ماه گذشته شخصی و مربوط به شرکت با مهر و امضاء. توسط بانک.
  فتوکپی سند مالکیت به نام مسافر تمام صفحات.
  ترجمه رضایت نامه محضری اجازه پدر برای فرزندان زیر 18 سال متقاضی ویزا (همراه مادر) با تائید وزارت امور خارجه.
  با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
  ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

برا ی دریافت فرم مشخصات فردی روی لینک زیر کلیک کنید

form moshakhasat fardi                                                                                  

Form_e_moshakhasat_e_fardi