ویزای تونس


مدارک لازم برای ویزای تونس


ـ اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتباراز تاریخ ورود به تونس امضا شده
ـ فتوکپی گذرنامه از صفحات اصلی
ـ 2 قطعه عکس 5×4 و 5×3 رنگی، زمینه سفید و کاملا از روبرو
ـ تکمیل فرم مشخصات فردی بطور کامل
ـ فتوکپی بلیط رفت و برگشت یا پرینت پروازی
ـ تایدیه هتل محل اقامت در تونس مطابق با تاریخ بلیط