ویزای هندوستان

مــدارک لازم بــرای ویزای هندوستان

 اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور امضاء شده.
  هر مسافر باید گذرنامه ی جداگانه داشته باشد.
  فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه.
  تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل.
  دو قطعه عکس 4×6 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو.
  فتوکپی شناسنامه از صفحات 1 و2 و3.
  با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
  ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

جهت دانلود فرم مشخصات فردی به لینک زیر مراجعه بفرمائید .

Form_e_ moshakhasat fardi