ویزای چین

مــدارک لازم بــرای ویزای چین

ـ اصل گذرنامه معتبر با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده)حداقل 3 صفحه خالی الزامی است
ـ 2قطعه عکس رنگی 4×6 تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک
ـ یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش
ـ تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل
ـ جهت ویزای 3 ماهه دبل باید دو ویزای قبلی و جهت ویزای 6 ماهه باید دو ویزای قبلی در پاسپورت باشد ، ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد

جهت دانلود فرم مشخصات فردی به لینک زیر مراجعه بفرمائید .

moshakhasat fardi