ویزای ژاپن

مــدارک لازم بــرای ویزای ژاپن

 اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور امضاء شده.
  سه صفحه ی خالی در گذرنامه الزامی ست.
  اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود.
  تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل.
  یک قطعه عکس 4.5 × 4.5 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو، مطابق با اطلاعیه سفارت.
  ترجمه رسمی شناسنامه مسافر با ﺗﺄیید دادگستری.
  ترجمه انگلیسی و رسمی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه، … و گواهی اشتغال به تحصیل برای بچه ها.
  پرینت انگلیسی حساب جاری 3 ماه گذشته با مهر و امضاء و تایید دادگستری.
ترجمه انگلیسی و رسمی فیش حقوقی و گواهی حقوق برای کارمندان و بازنشستگان.
  با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
  ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

جهت دانلود فرم مشخصات فردی به لینک زیر مراجعه بفرمائید .


moshakhasat frdi