ویزای تایلند

مــدارک لازم بــرای ویزای تایلند

 اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور امضاء شده.
  فتوکپی گذرنامه از صفحه مشخصات و ویزاهای قبلی تایلند.
  به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.
  تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل.
  دو قطعه عکس 4×6 رنگی ، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو.
  فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.
  با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

 

جهت دانلود فرم مشخصات فردی به لینک زیر مراجعه بفرمائید .

Form_e_moshakhasat_e_fardi

moshakhasat fardi