ویزای برزیل

مــدارک لازم بــرای ویزای بــرزیــل


ـ اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور امضاء شده
ـ فتوکپی از صفحات 1-7 گذرنامه و ویزاهای آمریکا، کانادا، استرالیا، اروپا و
* به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش. *
ـ اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر
ـ تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل


ـ 2 قطعه عکس 4×3 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو
ـ ترجمه انگلیسی صفحات شناسنامه
ـ ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب با ذکر نام و مهر و امضاء توسط دارالترجمه برای خانم های خانه دار ترجمه گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
* برای افراد محصل ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است. *
* برای افراد بازنشسته، ترجمه حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است. *
ـ پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی 6 ماه گذشته با مهر و امضاء توسط بانک
ـ ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر
* برای خانم های غیر شاغل ارائه ترجمه سند مالکیت همسر الزامی است. *
ـ با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور،سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید

جهت دانلود فرم مشخصات فردی به لینک زیر مراجعه بفرمائید

moshakhasat fardi                                                                          

Form_e_moshakhasat_e_fardi

جهت دانلود فرم مدارک لازم جهت ویزا به لینک زیر مراجعه بفرمائید

form madark visa                                                                                

Form_e_madarek_e_visa