ویزای سوئیس

مــدارک لازم بــرای ویزای سوئیس

 اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور امضاء شده.
  اصل گذرنامه باطل شده قبلی.
  فتوکپی از صفحات 1 – 3 گذرنامه و ویزاهای شنگن / انگلیس / امریکا  3 سال گذشته .
  تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل.
  دو قطعه عکس 4×6 رنگی با زمینه سفید از رو برو.
  فتوکپی از کلیه صفحات شناسنامه.
  ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار به همراه لیست بیمه تامین اجتماعی، روزنامه رسمی،
  پروانه کسب اتحادیه، گواهی اشتغال به تحصیل، گواهی بازنشستگی،…  توسط دارالترجمه
  در گواهی اشتغال به کار و گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید نام مسافر و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.
  برای افراد محصل،ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
  برای افراد بازنشسته،ترجمه انگلیسی حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.
  پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی 3 ماهه گذشته با مهر و امضاء توسط بانک.
  ترجمه انگلیسی اسناد ملکی به نام مسافر توسط دارالترجمه .
  در صورتی که فرزندی قصد مسافرت با یکی از والدین خود را دارد باید حتماً رضایتنامه ی کتبی محضری با ترجمه انگلیسی ارائه دهد.
  فرزندان زیر 18 سال باید حتما” همراه یکی از والدین خود جهت ویزا اقدام نمایند و فرم ویزا توسط والدین باید امضاء گردد.
  با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
  ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

جهت دانلود فرم مشخصات فردی به لینک زیر مراجعه بفرمائید

moshakhasat fardi  

.

Form_e_moshakhasat_e_fardi